برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی ملاتهای سیمانی
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 13قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت بررسی ملاتهای سیمانی
بخشی از مطالب:
ملات و بتن مهمترین اجزای اصلی به کار رفته در صنعت ساختمان می باشد. بتن به طور کلی مخلوطی است از مصالح سیمانی به همراه مصالح سنگی با قطر بزرگتر از 5mm در حالی که ملات مخلوطی است از سیمان با مصالح سنگی که اندازه آنها کوچکتر از 5mm هستند. می توان گفت رومیان باستان بتن های ابتدایی و در عین حال بسیار خوبی ساختند که از مخلوط خاکستر آتشفشانی که منشا آن دامنه های پوزلانی کوه آتشفشانی وسویوس واقع در جنوب غربی ایتالیا و آهک شکفته بود تشکیل می شد و به این خاطر به سیمان پوزلانی معروف گشت.
مقدمه
ملات مخلوطی است از یک ماده چسبنده و یک ماده پر کننده که به صورت فیزیکی و شیمیایی می گیرد و سفت و سخت می شود. ملات ها از نحوه گیرش و واکنش های شیمیایی می گیرد و سفت و سخت می شود ملات ها از نحوه گیرش و واکنش های شیمیایی به دو دسته و یا گروه ، ملات های هوایی و آبی تقسیم بندی شد.
ملات های سیمانی هستند که ماده چسباننده آن ها سیمان و ماده پرکننده آن ها مواد سنگی از جمله ماسه است. ملات سیمانی عبارتند از : ملات ماسه و سیمان با عیارهای مختلف ، ملات ماسه بادی ، ملات انواع موزاییک و ملات باتارد.
ملات ماسه سیمان
خمیری حاصل به سهولت قابل استفاده و دارای خواص و ویژگی های مرد نظر باشد. ملات ماسه و سیمان امروزه از عمده ترین ملات هایی است که در کارهای ساختمانی و بخصوص ساختن بناهای سنگی و آجری مورد استفاده قرار می گیرد.
نسبت های حجمی و تاب فشاری انواع ملات های متداول ماسه و سیمان آمده است.
سیمان مورد مصرف در ملات باید دارای خصوصیات و ویژگی های مندرج در قسمت های قبلی و ماسه مصرفی نیز دارای خصوصیات و ویژگی های مندرج در فصل دوم باشد. آب مورد استفاده در ملات های سیمانی باید تمیز و فاقد مواد زیان آور بوده و به طور کلی قابل شرب باشد.
ملات ماسه بادی و سیمان
این ملات که معمولا به نسبت 4 به 1 ساخته می شود ، بیشتر برای بندکشی و آجر چینی آجرهای نما مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی در ساخت ملات های که در لبه های نازک اتصالات و بندکشی ها و سایر جاهای کم قطر به کار برده می شود ، باید از ماسه بادی ، و یا ماسه زیر دانه ای که حداکثر سایز آن 1 میلیمتر باشد استفاده شود.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت موقعیت رستوان در مكانهای عمومی
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 23قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت موقعیت رستوان در مكانهای عمومی بخشی از مطالب:
غذاخوری یا رستوران نوعی بنگاه (مؤسسه) است که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همانجا صرف میشود. مطلوبیت خوراک ارائهشده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش مهم داشته باشد. گاه ممکن است که غذاخوریها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگتر باشند، مانند فروشگاهها و مهمانخانهها.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,موقعیت ,رستوان در , مكانهای عمومی , , ,غذاخوری , رستوران ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی ملاحظات طراحی سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 77قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت بررسی ملاحضات طراحی سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی
بخشی از مطالب:
برای اینکه در فضل سرما خانه ها محیطی گرم داشته باشند از سیستم های گرمایشی مختلف استفاده می کنند. اما هر سیستم گرمایشی معایب و مزایایی دارد که شما با توجه به ساختمان مسکونی خود اقدام به خرید سیستم گرمایشی مورد نظر خود می کنید. مقدمه:
صرفه جویی در انرژی مصرفی در ساختمان بر دو پایه استوار است.
اول: استفاده حداکثر از انرژی مصرف شده از طریق انتخاب سیستم های کم مصرف تر و پر بازده تر و طراحی تاسیسات مکانیکی و برقی که اتلاف انرژی و گرما و سرمای تولید درآن ها به حداقل برسد.
دوم: رعایت قواعدی در طراحی و اجرای ساختمان و انتخاب مصالح مصرفی که اولاً نیاز به گرمایش و سرمایش را کاهش دهد و ثانیاً از هدر رفتن گرما و سرمای تولید شده جلوگیری به عمل آورد.
طراحی اقلیمی روشی برای کاهش همه جانبه هزینه انرژی یک ساختمان است. طراحی ساختمان اولین خط دفاع در مقابل عوامل اقلیمی خارج بنا است در تمام آب و هوا ها، ساختمان هایی که بر طبق اصول طراحی اقلیمی ساخته شده اند، ضرورت گرمایش وسرمایش مکانیکی را به حداقل کاهش می دهد و در عوض از انرژی طبیعی موجود در اطراف ساختمان استفاده می کنند، مبالغی که در دراز مدت صرفه جویی می گردد موجب می شود که اجرای تکنیک های طراحی اقلیمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای مالکین ساختمان ها باشد. خیلی از آن ها اصلاً هزینه ای ندارند و تنها مستلزم علم و آگاهی راجع به طراحی اقلیمی است. سایر شیوه ها به راحتی در ساختمان های معمولی قابل اجرا هستند.لازم به ذکر است که:.
ابزار طراحی اقلیمی عبارتند از پنجره، نور طبیعی، گلخانه، ایوان سرپوشیده و حیاط مرکزی این مجموعه محیطی را فراهم می آورد که باعث ایجاد توازن بین دنیای ما و اطراف می شود
تهویه مطبوع:
تهویه مطبوع روشی برای فرآوری هوای محیط به منظور دستیابی به شرایط آسایش است .انواع بسیار مختلفی از سیستم های تهویه مطبوع در بازار وجود دارد شرایط محیط زیست انسان تاثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی ، وضعیت فیزیکی ، نحوه انجام کار و بطور کلی تمام شئون زندگی او دارد. از آنجائیکه بخش عمده زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می گذرد ، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان ، خواه محل کار باشد یا منزل و غیره ، واجد اهمیت بسیاری است که مهمترین بخش آن تهویه هوایی مطبوع برای ساکنین ساختمان با توجه به نوع فعالیت آنهاست زیباترین و گرانبهاترین ساختمانها در صورتیکه فاقد سیستم تهویه مطبوع مناسب باشند قابل سکونت نخواهند بود اهم وظایف یک سیستم تهویه مطبوع عبارتند از کنتزل دما ، رطوبت و سرعت وزش هوا ، زدودن گردو غبار تعفن و سایر آلودگی های هوا و در صورت لزوم از بین بردن میکروب ها و باکتریها معلق در هوا ، گرمایش و سرمایش هوا متناسب با فصل ، عمده ترین وظیفه یک سیستم تهویه مطبوع بوده بقیه وظایف در مراتب بعدی اهمیت قرار می گیرند .
سیستم ها و کاربردها:
گزینش صحیح نوع سیستم تهویه مطبوع برای یک فضا یا ساختمان بخصوص تصمیم بسیار حساس
است . عمده ترین مسائل که باید ملاحظه نظر طرح سیستم تهویه مطبوع قرار گیرد . عبارتند از:
4- تغییرات بار حرارتی داخل ساختمان – ساکنین ، چراغ ها
5- قابلیت ساختمان در ذخیره کردن حرارت اکتسابی
6- لزوم و ظرفیت پیش سرمایش حهت کاستن از اندازه دستگاههای تهویه مطبوع و یا سرمایش جزئی ساختمان
7- جنبه های فیزیکی فضا یا ساختمان از نظر تطبیق با سیستم تهویه مطبوع تجهیزات و تنظیم عملکرد سیستم تحت بار حرارتی جزئی
8- انتظارات وایده های شخصی کار فرما در مورد کیفیت هوای محیط
*چه دستگاه و سیستمی می تواند دستگاه و یا سیستم تهویه مطبوع باشد؟
دستگاه و عملی که بتواند دمای هوا و رطوبت نسبی را تامین و کنترل کند
سیستم های سرمایشی و گرمایشی مورد استفاده در ایران:
1-رادیاتور شوفاژدر زمستان و کوکر آبی در تابستان
2- رادیاتور شوفاژدر زمستان و کولر گازی در تابستان
3- استفاده از فن کویل (آپارتمان های مرتفع-اقامتی زیست خاور)
فن کویل:
در گذشته که سیستم پکیج وجود نداشته از سیستم حرارت مرکزی (موتور خانه )استفاده می شده است بدین صورت که در موتورخانه برای گرمایش از دیگ و برای سرمایش از چیلر استفاده می شد و داخل هر کدام از واحدها فن کویل نصب می شد لازم به ذکر است که چیلر ها دارای دو نوع هستند
چیلر تراکمی
چیلر جذبی
پهنا و ارتفاع فن کویل ثابت است و تنها طول آن تغییر دارد پهنای ان 20 و ارتفاع آن 60 سانتیمتر است .به فن کویل سه لوله وصل می شود.
1- لوله انتقال
2- لوله برگشت آب به موتورخانه
3- لوله تخلیه(آبچکه –درین):در زیر کویل یک سینی قطره گیر نصب می کنند و در گوشه ای از این سینی یک لوله قرار داده و آبچکه هایی را که از کویل می چکد به بیرون هدایت می کنند تا زیر کویل خیس نشود
فن کویل از لحاظ تهویه مطبوع:
الف:از لحاظ کنترل دما:
چون موتور الکتریکی دارد یک ترموستات به آن وصل می کنند و از طریق آن دما کنترل می شود ترموستات نباید در معرض نور آفتاب باشد و آن را در نقطه مقا بل فن کویل داخل اتاق نصب می کنند لازم به ذکر است فن کویل را معمولا زیر ÷نجره قرار می دهند چون تغییرات دما در این نقطه بیش از سایر جاهای دیگه است.بسته به شزایط اقلیمی و طرح آسایش ترموستات تنظیم می شود
از لحاض کنترل رطوبت نسبی:
بزرگ ترین عیب فن کویل این است که رطوبت نسبی کنترل نمی شود
انواع فن کویل:
زمینی(مانند رادیاتور نصب می شود)
سقفی(در سقف کاذب نصب می شود و فقط دریچه آن دیده می شود)
تذکر:
پشت فن کویل باید حتما با فضای آزاد در ارتباط بیاشد تا بتواند هوا را از بیرون بگیرد و به داخل اتاق بدهد.در این حالت،در نقاطی از ساختمان که پشت آن فضای آزاد است یک سوراخ 10*10 سانتیمتر ایجاد می کند و روی آن را با توری سیمی می پوشانند .بنابراین فن کویل باید در جداره ای نصب شود که به برون و هوای باز راه داشته باشد.
معایب:
1-سوراخی که روی نما ایجاد می شود .
2- ورود گرد و غبار موجود در هوا از طریق فن کویل به داخل اتاق.
{برای سا ختمان زیر 1000متر مربع از سیستم چیلر استفاده نمی کنند زیرا به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست}
{به طور کلی سیستم مرکزی (موتورخانه)- سطح اقتصادی بالاتری دارد ونیاز به شارژ دارد و ساکنین مجتمع باید از لحاظ اقتصادی و هماهنگی به گونه ای باشند که هزینه شارژ ماهیانه آن را تقبل کنند.}
محل قرار گیری موتورخانه در یک مجتمع مسکونی:
موتورخانه از آنجا که دارای سر و صدای زیاد است باید از راهروهای مسکونی تا حد امکان دور باشد تا سر و صدای آن مزاحم ساکنین نشود .اگر موتورخانه را در نقطه ای از سایت در نظر بگیریم بهتر است مکان آن در انتهای سایت و در ضلع پشتی زمین پروژه و به گونه ای باشد که تا بلوک ها حداکثر 30 متر فاصله داشته باشد .در این حالت از یک موتورخانه مرکزی برای کلیه بلوک ها استفاده می کنیم .اما خالت بهینه این است که هر بلوک موتورخانه مجزا داشته باشد که این موتورخانه در طبقه 1- یا زیرزمین آن بلوک قرار بگیرد.
پکیج:
هم هوای اتاق را گرم می کند و هم آب مصرفی واحد مسکونی
مزیت:
هر واحد مسکونی باید یک واحد پکیج مجزا داشته باشد(استقلال)
معایب:
پکیج هر واحد نیاز به دودکش دارد به قطر 15 سانتیمتر که باید بالا برود
سیستم پکیج به طور کلی دو نوع است:
1- مرکزی (مشترک بین چند واحد)
2- مستقل
سیستم مستقل بهتر است و پیشنهاد می شود
در سیستم پکیج ،پکیج غالبا در فضای آشپزخانه قرار بگیرد و رادیاتور ها از طریق لوله هایی به پکیج وصل می شوند و فضای هر اتاق از طریق رادیاتور گرم می شوند
هر پکیج:
1- یک دودکش دارد که قطر لوله 15 سانتیمتر است و معمولا از داخل دیوارهای خارجی به سمت بالا یا پشت بام هدایت می شود
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,بررسی ,ملاحضات ,طراحی ,سازه ، ,سرمایش و ,گرمایش در , مجتمع های مسکونی , , , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مقایسه رفتار سدهای خاكی و بتنی در مقابل زلزله
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 25قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت مقایسه رفتار سدهای خاكی و بتنی در مقابل زلزله بخشی از مطالب:
گرچه سابقه بررسی تاثیر زلزله بر سدهای خاکی به چند دهه قبل بر می گردد ولی پیچیدگیهای رفتاری این گونه سازه های خاکی در شرایط مختلف هندسی و فیزیکی و نیز تفاوت ویژگیهای زلزله ها موجب می شود که مطالعات دقیقتر با ابزار محاسباتی قویتر، نتایج جدید یا متفاوتی از وضعیت رفتاری بدنه سد را در مقابل زلزله نشان دهند.
چکیده
}فلات ایران از نظر لرزه خیزی بسیار پیچیده بوده و هر 5 سال یک زلزله مخرب در کشورمان رخ می دهد . لذا برای دستیابی به لرزه خیزی یک گستره، سه دسته داده های دیرینه زلزله شناسی، تاریخی و دستگاهی باید مورد استفاده قرار گیرند.
}قبل از طراحی و ارزیابی لرزه ای سازه ها لازم است که عواملی از قبیل لرزه زمین ساخت گستره طرح Seismotectonic)) انتخاب زمین لرزه برای سطوح مختلف طراحی، برآورد صحیح پارامترهای لرزه ای و انتخاب پارامترهای لرزه ای مد نظر قرار گیرند. }
مقدمه:
}زمین لرزه ها معمولاً بر اثر عبور امواج لرزه ای از محدوده ای در پوسته زمین که حرکت گسل ها از آنجا سرچشمه می گیرد ایجاد م یگردند و به دنبال هر زمین لرزه متوسط تا بزرگ خسارات عمد های به روستاها، شهرها و دیگر سازه های مهم وارد شده و هزاران نفر نیز جان خود را از دست میدهند.
}مسأله گسلش در محدوده سدها، همواره از جنبه های مختلف مد نظر مهندسین طراح بوده و بررسی های متعددی در این زمینه صورت گرفته است . صدها سد کوچک و بزرگ در نقاط مختلف جهان در معرض تکانهای }شدید زمین و احیانا جابجایی مستقیم در امتداد گسلها در محدوده ساختگاه قرار گرفته و طیف وسیعی از پاسخ ها، از شکست کامل تا رفتار بسیا رمقاوم از آنها مشاهده شده است. }
}در آنالیز خطر زمین لرزه باید کلیه منابع لرزه ای از جمله گسلها ( نقطه ای، خطی، ناحیه ای، صفحات شیب دار لرزه ای و منابع ناحیه زمینه) را مدل نمود و در محاسبات مد نظر قرار داد. }منابع نقطه ای، خطی، و ناحیه ای کمابیش در اکثر نقاط ایران یافت می شوند ولی منابع صفحات شیب دار در بعضی ا زمنابع مثل مکران و منابع ناحیه زمینه در منطقه زاگرس یافت میشوند.
عوامل مؤثر در انتخاب پارامترهای لرزه ای در سدهای بتونی:
بررسی های لرزه خیزی و زمین شناسی سیمای کلی منطقه را ترسیم می نماید که پس از آن باید بر روی شرایط محل متمرکز شد . از آغاز ثبت دستگاهی زمین لرزه ها کمتر از صد سال می گذرد و از سوی دیگر برخی زمین لرزه های بزرگ دارای دوره بازگ شت طولانی می باشند. لذا به منظور شناخت لرزه خیزی گستره یک محل و برآورد خطر زمین لرزه نیاز بیشتری به داده های مرغوب لرزه ای است.
با استفاده از شواهد روی گسل و جنبش آن می توان سن رویداد زمین لرزه را تعیین نمود و همچنین به کمک داده های زمین لرزه و کاربرد روشه ای آماری که عدم قطعیت داده ها را دارد محاسبات خطر زمین لرز ه می نماید، می توان بهبود نسبی را در برآورد خطر و خطرپذیری زمین لرزه برای ساختگاههای مختلف بدست آورد و دوره زمانی مطالعه را به ویژه در مورد رخدادهای بزرگ، به چندین سده تعمیم داد.
تشریح سنگها و گسلها، تفسیر ساز و کار زمین لرزه ها و گسلهای موجود در گستره طرح در برآورد توان فعالیت هر یک از گسلها در یک چارچوب واحد ، امکان پذیر است ولی به دلیل نقصان داده های لرزه خیزی، از نظر لرزه زمین ساختی، آگاهی ا زویژگیهای لرز هخیزی، بخشهای گسترد های از پوسته ایران چندان مطلوب نیست و این به سبب ایجاد دیدگاههای متفاوت درباره پهنه بندی لرزه زمین ساختی ایران شده است . لذا برای تفکیک آنها از یکدیگر عواملی از قبیل توزیع سطحی رو مرک ز زمین لرز هها بر روی نقشه، ضرایب لرز هخیزی، ساز و کار کانونی زمین لرزه ها، بزرگی، عمق کانونی، تاریخچه زمین ساختی ،میدان تنش و ویژگیهای زمین ساختی ناحیه باید در نظر گرفته شوند.
طرح دینامیکی سدهای خاکی و اثر زلزله بر آنها
اطلاعات دینامیکی بدست آمده در مورد رفتار سدهای خاکی و سنگریزه ای در برابر زلزله هم نادر است و هم متناقض و در اکثر موارد نمی توان از این اطلاعات به عنوان پای های برای طرح دینامیکی سدهای خاکی استفاده نمود . }سدهای خاکی در برابر زلزله های شدید رفتار متفاوتی از خود نشان می دهند، برخی کاملاً سالم مانده و برخی متحمل صدماتی مثل ترک خوردگی، نشست نابرابر و لغزشهای کوچک و بعضی دچار خرابی کامل و پدیدهی روانگرایی می گردند. خرابی حاصل از زلزله در سدهای خاکی و سنگریزه ای را به مواردی از قبیل تغییر مکان دایمی، نشست متمرکز آب ،ترک طولی و عرضی، ناپایداری شیب سد و روانگرایی بدنه یا شالوده سد تقسیم بندی نمود.
عواملی مثل متراکم شدن مصالح دانه ای به دلیل اعمال بار متناوب و شدید زلزله و بزرگتر بودن شتاب زلزله از شتاب بحرانی سطح لغزش باعث نشست می گردند. لازم به ذکر است که اگر خاک دانه ای اشباع و سست باشد در اثر اعمال بار متناوب ممکن است پدیده روانگرایی در آن صورت گیرد . بر اثر تغییر شکلهای نسبی دینامیکی در جهت طول سد و نشست نابرابر امکان ایجاد ترک عرضی وجود دارد، که به دلیل ایجاد مسیری برای عبور آب از میان هسته مرکزی سد، خطرناکترین نوع ترک ها می باشند. به علت اختلاف در مشخصات لرزشی سد و تکیه گاه، این ترکها در دو سمت سد و نزدیک تکیه گاههای جانبی ایجاد میگردند.
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت , مقایسه ,رفتار ,سدهای خاكی و , بتنی در مقابل , زلزله , , سازه های خاکی ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مقایسه معبد پارتنون و معبد بوروبودور
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 14قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت مقایسه معبد پارتنون و معبد بوروبودور
بخشی از مطالب:
معبد «پارتنون»، این ساختمان سفید باشکوه، قرنهاست بر فراز تپهای در «آکروپلیس»، در نزدیکی شهر آتنِ یونان ایستاده، در برابر آسمان آبی میدرخشد و زیباییاش را به رخ میکشد. با وجود باد، باران، تابش آفتاب و اتفاقهایی که در طول زمان باعث فرسایش این ساختمان شدهاند، هنوز بخشهایی از آن باقی مانده و این باقی ماندهها، آنقدر جذاب و زیبا هستند که هر سال عده زیادی را برای تماشای این ساختمان به یونان و شهر آتن میکشانند. قدمت تاریخی
معبد پارتنون نسبت به معبد بوروبودور دارای قدمت تاریخی بیشتری است و دچار تحولات زیادی شده است.
با آنکه هر دو معبد بودند اما پارتنون در طی تاریخ به کلیسا و سپس به مسجد و نهایتاً به دست پادشاه هخامنشی تخریب شده است...
اما بوروبودور فقط معبد بوده و به اوصاف و احوال فلاسفه و مسائل فلسفی پرداخته است
سبک معماری
همچنین در معماری بوروبودور بیشتر از سبک معماران هلندی استفاده شده که در نهایت به ساخت بوروبودور منجر گردیده در صورتی که معبد پارتنون به سبک یونانی معماری شده است.
موقعیت جغرافیایی
و نیز براساس موقعیت جغرافیایی که داشتند در نتیجه دارای دین و تمدن متفاوتی بودند.
خدایان
و از نظر داشتن خدایان عقیده متفاوتی داشتند به طوری که معبد پارتنون اعتقاد به خدایان متعدد با نام های گوناگون داشتند اما در معبد بوروبودور که دارای دین بودا بودند اعتقاد به یک خدای واحد داشتند... .
اعتقاد به جهان بعد از مرگ
علاوه بر آن، مردمان این دو معبد حتی از لحاظ اعتقاد به جهان بعد از مرگ نیز با هم تفاوت هایی دارند نظیر این که : مردمان پارتنون دختران را برای نجات شهر از فساد و ... قربانی می کردند اما مردمان بوروبودور مردگان خود را در معابد می سوزاندند و خاکستر آنها را نزد خود به عنوان سمبلی از احترام نگه می داشتند.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی مقدمات طراحی معماری 2
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 24قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت بررسی مقدمات طراحی معماری
بخشی از مطالب:
در سراسر دنیا معماران حرفه ای هر کدام روشی خاص خود، برای طی کردن روند طراحی معماری دارند، که این روش ممکن است در خصوص هر پروژه و هر موضوع جدید دستخوش تغییراتی شود. سال ها تجربه کار و درگیری با پروژه های مختلف تجربیاتی را در اختیار آنها می گذارد تا بتوانند برای طراحی یک اثر معماری راه های متنوع و مخصوص به خود داشته باشد.2
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , بررسی , مقدمات ,طراحی ,معماری , , , معماران حرفه ای ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مقدمات طراحی معماری 2 - 96 اسلاید
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 96قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت مقدمات طراحی معماری 2 - 96 اسلاید
بخشی از مطالب:
در سراسر دنیا معماران حرفه ای هر کدام روشی خاص خود، برای طی کردن روند طراحی معماری دارند، که این روش ممکن است در خصوص هر پروژه و هر موضوع جدید دستخوش تغییراتی شود. سال ها تجربه کار و درگیری با پروژه های مختلف تجربیاتی را در اختیار آنها می گذارد تا بتوانند برای طراحی یک اثر معماری راه های متنوع و مخصوص به خود داشته باشد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مقدمات طراحی معماری 2
تاریخ ایجاد01/11/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 13قیمت: 4800 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت مقدمات طراحی معماری 2 - بخشی از مطالب:
در سراسر دنیا معماران حرفه ای هر کدام روشی خاص خود، برای طی کردن روند طراحی معماری دارند، که این روش ممکن است در خصوص هر پروژه و هر موضوع جدید دستخوش تغییراتی شود. سال ها تجربه کار و درگیری با پروژه های مختلف تجربیاتی را در اختیار آنها می گذارد تا بتوانند برای طراحی یک اثر معماری راه های متنوع و مخصوص به خود داشته باشد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری در اسلام
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 17قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی معماری در اسلام
بخشی از مطالب:
مهمترین تعلیم دین اسلام فروتنی و افتادگی در برابر ذات اقدس باری تعالی بوده و آنچه از معماری اسلامی اقتباس میشود نیز فروتنی و افتادگی در بناها است؛ برخلاف دوران پیش از اسلام که معماری ایرانی تداعیکننده عظمت و بزرگی فرد بود، معماری اسلامی سعی در مردموار کردن و ایجاد تواضع در بناها میکرد. چند نمونه موردی :
مسجد النبی: به هنگام هجرت پیامبر از مکه به مدینه ، برای سکونت ایشان و خانواده شان و نیز به عنوان پایگاهی برای دین اسلام بنا گردید این بنا در زمان خلیفه ولید عبدالملک تخریب شد .
قبه الصخره : قبه الصخره کهنترین بنایی است که از آغاز دوره اسلامی در نهایت کمال و به همان شکل اولیه باقی مانده است این بنا از دستاورد های برگ دوره امویان است که تاریخ ساخت آن به سال های 69 و 73 هجری درزمان خلیفه اموی با میگردد. سبک بنا شامی و محل احداث آن شهر اورشلیم می باشد این بنا بر روی یک سکوی مصنوعی برپا شده است.
مسجد جامع اموی در دمشق : مسجد جامع دمشق از دیگر بناهایی است که در دوره امویان میان سالهای 88 و 96 هجریبه فرمان ولیدبن عبدالملک ، خلیفه اموی به سبک شامی ساخته شده است .
مسجود جامع قیروان در تونس : این مسجد ازکهنترین مساجد باقی مانده و نخستین مسجد مغرب است که در تونس ساخته شده است
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت ,بررسی ,معماری در ,اسلام , , , , , , , ,مسجد النبی: , , , ,مسجد جامع اموی در دمشق , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری روستایی ایران
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 140قیمت: 11500 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی معماری روستایی ایران
بخشی از مطالب:
معماری سنتی روستایی از سنت های عامیانه ای سرچشمه می گیرد که در بطن یک ملت و فرهنگ به طور ناخودآگاه وجود دارد. همچنین بیانگر آمال و آرزوهای آنها می باشد. معماری ساده روستایی در رابطه با زندگی و در قالب این سنت های ادراکی از جهان با یک نگاه آغازین است. تنوع سیمای روستاها
نگاهی گذرا به سیمای روستاهای ایران گویای تنوع بسیار در میان آنهاست. در جایی روستا بافت به هم پیچیدهای از خانههائی است که به صورت پلکانی بر دامنه شیب کوه قرار گرفتهاند. این نوع روستاها را اغلب در مناطق کوهستانی میبینیم. در جای دیگر خانههای روستا در دل کوهها کنده شده و خطوط ارتباطی دشوار و پیچیدهای آنها را به یکدیگر مربوط میسازد، چون روستای کندوان در آذربایجان و میمند در کرمان... در جای دیگر، روستا قلعة دفاعی مستحکم برج و بارو داری است که خانهها در درون آن به هم تنیده شدهاند. این نوع روستاها را در نواحی مرکزی ایران و در میان دشتها مشاهده میکنیم؛ در ناحیهای دیگر از ایران، روستا مجموعهای از خانههای منفرد است که در میان کشتزارها پراکنده شدهاند. نمونه این روستاها در نواحی ساحلی دریای خزر به وفور مشاهده میشود.
سقف و بام ساختمانهای روستاها نیز در هر یک از نواحی ایران با ناحیة دیگر آن متفاوت است؛ در جائی بامهای خانهها یا گنبدی است و یا گهوارهای (طاق آهنگ)، ساخته شده از خشت و گل و پوشیده شده از اندود کاهگل، چون نواحی مرکزی و دشتی و حاشیههای کویر. در جائی دیگر سقفها تیر پوش، مستوی و پوشیده از کاهگل است مثل اکثر جاهای ایران که تنوع مصالح امکان اجرای هر نوع فنی را فراهم میکند؛ و در جای دیگر سقفها شیبدار، تخته پوش، سفال پوش، گالیپوش کولش پوش و غیره است. این نوع خانهها را اکثراً در نقاط جنگلی و پرباران مثل نواحی جنگلهای شمال و غرب ایران میبینیم.
دیوارها و جداکنندههای ساختمانهای روستاهای نواحی گوناگون ایران نیز از تنوع خاصی برخوردارند؛ در جائی دیوارها خشتی و قطور با ملات گل است، در جائی دیوارها سنگی هستند با ملات یا بدون ملات و خشکه چین؛ در جائی دیوارها را شبکهای از تیرهای نازک تشکیل میدهند و بین آنها با ِگل پر میشود؛ در جائی دیگر دیوارها از تیرهای قطور روی هم سوار شده تشکیل میگردند.
در طرح و شکل کلی خانهها و واحدهای ساختمانی روستاهای نواحی متفاوت ایران نیز با چنین تنوعی رو در رو هستیم؛ در جائی ساختار باز حاکم است و خانهها عیان و در دید عام و در جائی دیگر ساختار بسته به کل روستا سایه انداخته و خانهها در درون چهار دیواری حیاطها محصور هستند و همه چیز از نظرها پنهان است. در جائی طرح کلی خانه بسیار ساده است و از دو یا سه اتاق مستطیلی تشکیل شده که به هم تکیه دادهاند؛ در جای دیگر فضاهای خانه به گرد یک حیاط مرکزی حلقه زده و احیاناً در دو طبقه قرار گرفتهاند؛ در جائی دیگر محوطه خانه بیشتر به قطعهای از بیابان میماند که احیاناً با دیواری کوتاه و چینهای محصور شده و فضاهای خانه ظاهراً بطور نامنظم و جدا از هم در بخشهائی از این محوطه سر برافراشتهاند.
همین مرور بسیار ساده و گذرا بیانگر تنوع بسیار در معماری روستائی سرزمین ایران است. ولی سؤال بنیادی در اینجاست که علت این همه تنوع چیست؟ اگر بدون آن که در دام جبرگرائی (یا به قول فرنگیها دترمینیسم) بیفتیم، مثل جبر جغرافیایی، جبر اقتصادی، جبر دفاعی و امنیتی، بتوانیم با مطالعه مصادیق آنها به علت این تنوعات پی ببریم، احتمالاً خواهیم توانست به احکام و اصول لازم برای اقدامات عمرانی صحیح، در روستا در عصر حاضر، دست پیدا کنیم. بنابراین تلاش ما این است که رابطة علت و معلولی را در کالبد روستا و خانهها و فضاهای تشکیل دهندة آن بشناسیم و نه این که نمونههای متعدد و گوناگون از روستاها را گردهم آوریم. این قبیل تحقیقات را تحت عنوان گونهشناسی استانهای مختلف بعضاً دیگران انجام دادهاند و علیالاصول میباید برای تمامی سرزمین ایران انجام شود.
الف- عوامل مؤثر در شکلگیری کالبد روسوتا
به راستی این همه تنوع را کدام مجموعة از عوامل به وجود آورده است؟ آیا در شکل کلی مسکن و در معماری کالبد روستا، همه عوامل دخالت دارند؟ آیا نظریه جبرگرایان صحیح است و عواملی هستند که در معماری روستا نقش قطعی و تعیین کننده دارند؟ و بسیاری آیاهای دیگر. در ابتدای امر سعی میکنیم با یک بررسی جامع، نظری و گذرا پاسخی اولیه برای این نوع سؤالات داشته باشیم و سپس با توجه به مصادیق به ذکر جزئیات بپردازیم.
قبلاً از الگو صحبت کردیم و میدانیم که هر منطقهای در ارتباط با کلیة عوامل مشترکی که جامعه با آنها روبروست و به آنها عمل میکند، دارای الگوی خاص خودش میباشد. در گام اول باید بدانیم که یک جامعه روستائی در کدام مرحله از زندگی خود به سر میبرد، آیا انسان و دام، بدون هیچ نوع حایلی، هنوز در زیر یک سقف هستند و یا مرحله تفاوتگذاری شروع شده و حایلی (مثل چپر، دیوار نئی، دیوار کوتاه سنگی و غیره) بین آنهاست و لذا بدانیم که آیا کارکرد هر فضا مشخص گردیده است؟ آیا جامعه روستائی از این مراحل پا فراتر گذاشته و انسان و دام در مکانهای جدا از هم هستند و هر بخشی از مسکن کارکرد مشخصی را پیدا کرده است و آیا بعضی از بخشهای مسکن و حتی فضاهای کالبد روستا کارکردهای چند منظوره دارند؟ آیا ساختمانهائی که دارای مشخصههای مذهبی و یا اجتماعی و یا هر دو میباشند، به دلیل داشتن ارزش نمادین خاص، در مقایسه با خانههای معمولی، با شکل کلی الگو متفاوت میباشد یا نه؟ این تفاوتها در کجاست، آیا در ابعاد است؟ در تزئینات است؟ یا در طریقه و شیوه معماری خاص است؟ آیا فضاهای عمومی روستا در رابطه با جنس و سن و کاربری و غیره از یکدیگر متمایز هستند؟ آیا مکان اجتماع زنانه، مکان اجتماع مردانه، مکان اجتماع کودکان و بازیهای آنها و غیره مشخص شدهاند؟ آیا مکان بازارهای هفتگی مشخص است و همیشه جای ثابتی دارد؟ و باز هم بسیاری آیاهای دیگر که پاسخ به آنها و طبقهبندی آنها منجر به کشف قانونمندیهای معماری روستائی میگردد.
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت ,بررسی ,معماری ,روستایی ایران , , , , ,معماری سنتی روستایی , معماری روستائی ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری و مشخصات فنی حمام و توالت
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 23قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده3
پاورپوینت بررسی معماری و مشخصات فنی حمام و توالت
بخشی از مطالب:
حمام به عنوان فضایی مستقل دارای دوش/وان، و در صورت امکان توالت و روشویی میباشد. در صورت داشتن فضای کافی، حمام و سرویس توالت باید بهصورت اتاقهایی جدا از هم نیز وجود داشته باشند.
در خانه معمولاً یک سرویس توالت نزدیک ورودی و در بخش عمومی خانه، و یک حمام در بخش خصوصی و نزدیک اتاق خوابها طرح میشود. این دو فضا حداقل امکاناتی است که میتوان برای سرویس بهداشتی یک خانه در نظر گرفت. میتوان از یک سرویس در نزدیک اتاق خوابها به طور مشترک و با رعایت تفکیک فضاها، برای توالت و حمام استفاده شود و توالت اصلی در نزدیکی ورودی و با دسترسی مهمان و نشیمن قرار گیرد.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,بررسی ,معماری و ,مشخصات ,فنی ,حمام و ,توالت , , , , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری پل
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 63قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی معماری پل
بخشی از مطالب:
اوایل قرن نوزدهم ساخت پلهای معلق، قوسی یا با تیر حمال از آهن آغاز شد. اولین پل معلق از آهن در سال 1796 به دهانه 21 متر در آمریکا ساخته شد، همچنین در سال 1850 یکی از مهمترین پلهای با تیر حمال از جنس آهن متشکل از دو دهانه 140 متر و دو دهانه 70 متری در انگلستان ساخته شد.
فهرست مطالب :
مقدمه
تاریخچه شکل گیری پل
معماری پل ها
مصالح ساختمانی پل ها
پل در دوره های مختلف
موارد استفاده از پل
آسیب پذیری پل ها
منابع
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,بررسی ,معماری , پل , , , ,ساخت پلهای معلق، , قوسی , ,تاریخچه شکل گیری پل , ,معماری پل ها , ,مصالح ساختمانی پل ها , ,پل در دوره های مختلف , ,موارد استفاده از پل , , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری سبک پارسی
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 40قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی معماری سبک پارسی
بخشی از مطالب:
نخستین شیوه معماری ایرانی است که تا سدهی چهارم پیش از میلاد رایج بوده و از روزگار هخامنشیان تا حملهی اسکندر به ایران را در برمیگیرد. در این سبکِ معماری بیشتر از آن که بتوانیم به یک شیوه خاص اشاره کنیم، توانایی و هنر ایران در تقلید درست و هماهنگی میان سبکهای مختلف را شاهدیم.
در این دوران همکاری میان هنرمندان از سرزمینهای مختلف، تحت تأثیر گسترش قلمروی هخامنشیان دیده میشود و یکی از تأثیرگذارترین آثار این دوران در عرصهی طراحی، الگوی چهارباغ است.
اصول معماری ایرانی
هنر و معماری ایران از دیرباز دارای چند اصل بوده كه به خوبی در نمونههای این هنر نمایان شده است. این اصول چنین هستند:
مردمواری، پرهیز از بیهودگی، نیارش،
خوبسندگی و درونگرایی.
مردمواری: مردمواری به معنای رعایت تناسب میان اندامهای ساختمانی با اندامهای انسان و توجه به نیازهای او در كار ساختمانسازی است.
پرهیز از بیهودگی: در معماری ایران تلاش میشده كار بیهوده در ساختمانسازی نكنند و از اسراف پرهیز میكردند.
نیارش: واژه نیازش در معماری گذشته ایران بسیار بكار میرفته است. نیارش به دانش ایستایی، فن ساختمان و ساختمانیه (مصالح)شناسی گفته میشده است.
خودبسندگی: معماران ایرانی تلاش میكردند ساختمانیه مورد نیاز خود را از نزدیكترین مكانها بدست آورند و چنان ساختمان میكردند كه نیازمند به ساختمانیه جاهای دیگر نباشد و خودبسنده باشند.
درونگرایی: اصولاً در ساماندهی اندامها گوناگون ساختمان به ویژه خانههای سنتی، باورهای مردم، بسیار كارساز بوده است. یكی از باورهای مردم ایران، ارزش نهادن به زندگی شخصی و حرمت آن و نیز عزت نفس ایرانیان بوده كه این امر به گونهای معماری ایران را درونگرا ساخته است.
معماری پیش از پارسی
تا پیش از كوچ آریاییان به ایران، تیرهها و ملتهایی نه چندان شناخته شده در ایران زندگی میكردند كه معماری پیشرفتهای داشتند.
تپه زاغه: یكی از مراكز اولیه استقرار كشاورزی در ایران است. این مكان در دشت قزوین قرار دارد و آثار مهمی از اواخر هزاره هشتم تا اواسط هزاره پنجم پیش از میلاد در آن بدست آمده است.
شیوه معماری پارسی
شیوه پارسی، نخستین شیوه معماری ایران است كه روزگار هخامنشیان تا حمله اسكندر به ایران، یعنی از سده ششم پیش از میلاد تا سده چهارم را دربر میگیرد.
یكی از ویژگیهای ایرانیان كهن و هنرمندان آنها، باور به تقلید درست بوده كه آن را بهتر از نوآوری میدانستند. تقلید یا برداشتی كه منطق داشته باشد و با شرایط زندگی سازگار باشد. آریاییها چون مردمی کشاورز بودند و در سرزمینی آباد و خرم زیسته بودند، خوبی آشتی جو و سازگار داشتند. به گمان فراوان آریاییها هنگام كوچ و گذر از كنار درچه ارومیه، در برخورد با معماران ارارتویی، از آن الگو گرفته و آن را برساو كردهاند (برساو كردن برابر الگو گرفتن از نگارههای طبیعت و دگرگون كردن آنها به ریختهای ناب هندسی است). مردم ایران از هزاران سال پیش، از چنین شیوه معماری پیروی میکردهاند، چنانکه مردم ابیانه و افوشته (در نطنز) هم که نامی از ارارتو نشنیدهاند چنین کردهاند.
نمونههای این الگوبرداری هم در معماری و هم نیارش شیوه پارسی یافت میشود که دو نمونه از آنها «تالار ستوندار» و «کلاوه»ها بوده است.
نیایشگاه ارارتویان دارای تالاری با آسمانه تخت چوبی بود و چون دهانه آن بزرگ بود، ستونهایی چوبی در میان تالار هم زده میشد. همین روش را آریاییها در شوش پی گرفتند. البته آنها ستونها را از سنگ و دیوارهای گرداگرد تالار را از خشت میساختند که ستبرای (قطر) برخی دیوارها تا پنج گز میرسید. با بکار بردن خشت و پوشش دو پوسته تلاش میکردند جلوی ورود گرما به درون را بگیرند. بدین گونه از معماری ارارتویی الگوبرداری میشد، در حالی که ساختمایهای که سازگار با آب و هوای سرد قفقاز بود، در شوش دگرگون شده بود.
ساخت تالار ستوندار با پوشش دو پوسته تیر پوش، پس از اسلام نیز دنبال شد. نمونههایی از آن در مسجد جامع ابیانه، مسجد گزاوشت و مسجد میدان در بناب یافت میشود.
کلاوههای ارارتویی به گونهای دیگر در معماری پارسی ساخته شد. نمونه این الگوبرداری، ساختمان کعبه زرتشت در نقش رستم است که ساختمانی چهار گوشه سنگی که درگاه آن بلندتر از کف زمین است.
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت ,بررسی , معماری ,سبک پارسی , , , معماری ایرانی , ,اصول معماری ایرانی , ,هنر و ,معماری ایران , ,خوبسندگی و درونگرایی. , , , معماری ایران ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری ایران
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 26قیمت: 7300 تومان
تعدادمشاهده2
دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری ایران بخشی از مطالب:
تمامی بررسیها و کاوشهای باستانشناسی حکایت از آن دارد که پیشینهٔ معماری ایران به حدود هزاره هفتم پیش از میلاد میرسد. از آن زمان تاکنون، پیوسته این هنر در ارتباط با مسائل گوناگون، توسعه و تکامل یافتهاست.
معماری ایران دارای ویژگیهایی است که در مقایسه با معماری کشورهای دیگر جهان از ارزشی ویژه برخوردار است: ویژگیهایی چون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوانهای رفیع، ستونهای بلند، و بالاخره تزئینات گوناگون که هریک در عین سادگی معرف شکوه معماری ایران است.
کلمات کلیدی مرتبط: دانلود , بررسی ,پاورپوینت , معماری ,ایران , ,معماری ایران ,طراحی مناسب، ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت معماری اسلامی و اقلیم گرم و خشک
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 26قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت معماری اسلامی و اقلیم گرم و خشک
بخشی از مطالب:
طراحی پلان برای ساختمان های مناطق گرم و خشک به صورت فشرده و متراکم انجام می گیرد. با این روش سطوح خارجی مرتبط با فضای بیرون و میزان تبادل حرارتی در زمستان و تابستان در فضاهای داخلی به حداقل می رسد. سایه اندازی دیوار ها در طراحی پلان متراکم باعث ایجاد سایه شده و از تابش مستقیم خورشید به جداره ها جلوگیری می کند. در این حالت میزان تبادل حرارت در فصل های گرم و سرد پایین خواهد آمد. عناوین :
خصوصیات کلی شرایط اقلیمی در مناطق گرم وخشک
ویژگی بافت شهری و روستایی در مناطق گرم وخشک
کلیات فرم بنا ها در مناطق گرم وخشک
نوع مصالح در مناطق گرم وخشک
بازار در مناطق گرم وخشک
مساجد در مناطق گرم وخشک
خصوصیات کلی شرایط اقلیمی در مناطق گرم وخشک :
.1آب و هوای گرم وخشک در تابستان و سرد وخشک در زمستان
.2بارندگی بسیار اندک
.3رطوبت بسیار کم هوا
.4پوشش بسیار کم گیاهی
.5اختلاف زیاد درجه حرارت بین شب و روز
.6در نواحی کویری و حاشیه کویری بادهای همراه با گرد و غبار
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , معماری اسلامی و , اقلیم گرم و خشک , , , , , , ,طراحی پلان , ساختمان های مناطق گرم و خشک , بنا ها در مناطق گرم وخشک , , ,مصالح در مناطق گرم وخشک , ,بازار در مناطق گرم وخشک , ,مساجد در مناطق گرم وخشک , , , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری والتر گریپیوس، معماری معاصر غرب
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 20قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی معماری والتر گریپیوس، معماری معاصر غرب
بخشی از مطالب:
والتر گروپیوس (به آلمانی: Walter Gropius) معمار برجستهٔ آلمانی و بنیانگذار مدرسهٔ مشهور باوهاوس بود. گروپیوس پس از تحصیل در مونیخ (۱۹۰۳–۱۹۰۴) و برلین (۱۹۰۵–۱۹۰۷) به دفتر پِتِر بِهرِنس پیوست و نزد او به اهمیت و شکوه پیشرفت صنعتی به عنوان نمودی از ظهور یک فرهنگ تازه پی برد.[
زندگی نامه
WALTER GROPIUS
18 می 1883-
تولد در برلین.پدرش مشاور ساخت بود و مادرش مانون نام داشت.
1907-1903-
در پلی تکنیک مونیخ وبرلین شارلوتنبرگ تحصیل کرد و خدمت نظام تحصیلاتش را ناتمام گذاشت.
1907-
مدرسه پلی تکنیک را بدون اخذ مدرکی ترک کرد.قبل از آن اولین پروژهای خود را برای دوستان و خویشاوندان در پومرانیا طراحی کرد.
1908-1907-
به اسپانیا سفر کرد و در آنجا کارل ارنست استهاوس یک حامی سرشناس هنر از هاگن وستفالی آلمان را ملاقات کرد.
1910-1908-
استهاوس ترتیبی داد که او در دفتر پتر برنس معمار و طراح معروف مشغول به کار شد.
1910-
دفتر خود را در پوتسدام-نوی بابلسبرگ با همکاری آدولف مایر تاسیس کرد. آلما مایر همسر گستاف مالر آهنگساز اتریشی را ملاقات کرد
کارخانه فاگوس
اولین پروژه ای که پس از افتتاح دفتر خود انجام داد کارخانه فاگوس بود
ویژگی های ساختمان کارخانه فاگوس:
- عامل اصلی نمای این كارخانه سطوح مسطح است
- در گوشه های این ساختمان ستونی دیده نمی شود و شیشه به پیوستگی ادامه می یابد
- ستون ها كه بار بنا بر آن وارد می آید در پشت شیشه ها به دیده می آیند و بخوبی نشان می دهند كه بر دیوار وظیفه ای جز مشخص داشتن حد داخل و خارج بنا و محفوظ داشتن آن از از بدی هوا مفروض نیست .
ساختمان جدید باهاوس در دساء
بخش های اصلی ساختمان باوهاس:
- مدرسه طراحی باوهاس
- مدرسه عالی پیشه وهنر
- كارگاه ها و خانه های دانشجویان
- سالن غذاخوری
- آمفی تأتر
- قسمت اداری
- كارگاهی خصوصی برای خود گریپوس
- بنای باوهاس اسكلتی از بتن مسلح داشت و بدلیل مقررات ساختمانی كشور آلمان ستون های آن بسیار ضخیم تر از آن بود كه اگر این ساختمان فی المثل در فرانسه یا سوئیس برپا می گشت . در سراسر نما ، شیشه ، یك سره ادامه می یافت و یا نوارهایی سفید و نازك كه حد طبقات را از یكدیگر مشخص می داشت تركیب می شد
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی مقدمات طراحی معماری 2 (شماره 1)
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 34قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی مقدمات طراحی معماری 2 (شماره 1)
بخشی از مطالب:
در سراسر دنیا معماران حرفه ای هر کدام روشی خاص خود، برای طی کردن روند طراحی معماری دارند، که این روش ممکن است در خصوص هر پروژه و هر موضوع جدید دستخوش تغییراتی شود. سال ها تجربه کار و درگیری با پروژه های مختلف تجربیاتی را در اختیار آنها می گذارد تا بتوانند برای طراحی یک اثر معماری راه های متنوع و مخصوص به خود داشته باشد. موضوعات تجزیه و تحلیل:
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت معماری بیومیمتیک
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 49قیمت: 9700 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت معماری بیومیمتیک
بخشی از مطالب: زیست تقلید، تقلید از مدلها، سیستمها و عناصر طبیعت با هدف حل مشکلات پیچیده انسان است.در حقیقت اساس این علم مدلهای طبیعی بیولوژیکی است که با مطالعه فیزیولوژی آنها میتوانیم سیستمهای مدرن تکنولوژیک را طراحی کرده و بسازیم.
ساختارها و مواد با سازگاری مناسب در موجودات زنده در طول زمان از طریق انتخاب طبیعی تکامل یافته اند. علم زیست تقلید منجر به ایجاد فنآوری های جدید با الهام از راه حل های زیستی در اندازه های کلان و نانو شده است. انسان ها برای پاسخ به مشکلات خود به طبیعت نگاه کرده و الهام می گیرند. طبیعت مشکلات مهندسی مانند توانایی های ترمیمی، تحمل و مقاومت در محیط زیست های مختلف، آبگریزی و بهره برداری از انرژی خورشیدی را حل کرده است..
بیومیمتیک Biomimetics (علم تقلید حیات) عبارتی است که به منظور توصیف مواد ، تجهیزات ، مکانیزم ها و سیستم هایی که انسان با استفاده از آن ها به تقلید از طرح ها و سیستم های طبیعی می پردازد، به کار می رود.
Biomimicry از دو واژه یونانی ساخته شده است Bios = زندگی Mimesis = تقلید کردن بیومیمتیک بر اساس اصولی عمل می کند که عمری ۳٫۸ میلیارد سالی دارد، هم اکنون طبیعت به عنوان راه حل بسیاری از مشکلاتی که ما سعی در حل آن داریم شناخته شده است. بیومیمتیک موضوعی چند رشته و گسترده است که شامل گستره وسیعی از سایر حوزه ها مانند معماری، الکترونیک، پزشکی، بیولوژی، شیمی، ریاضیات و … می باشد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری اسلامی قرن هفتم تا دهم سبك آذری
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 37قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت بررسی معماری اسلامی قرن هفتم تا دهم سبك آذری در 37 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
بخشی از مطالب:
معماری سبک آذری سومین سبک معماری سنتی ایران پس از اسلام میباشد که خود به دو دوره تقسیم میشود. دوره حکومت ایلخانان و دوره حکومت تیموریان.
سبک آذری:
با ورود مغولان (ایلخانی) این شیوه معماری آغاز گردید و تا زمان صفویه ادامه داشته است. چون اولین بناها درتبریز احداث گردید به سبک آذری معروف است. دورهی حکومت غازان خان را آغاز سبک آذری میدانند. سبک آذری خود به دو شیوه قابل تفکیک میباشد:
الف: شیوهی اول سبک آذری مربوط به دورهی ایلخانی به مرکزیت تبریز با ویژگیهای زیر:
-1. ساخت بناهای سترگ و عظیم -2. توجه به تناسبات عمودی بنا -3. ساخت ایوان با پلان مستطیل شکل -4. تنوع در ایوان سازی -5. استفاده از تزئیناتی چون گچبری، کاشی زرین فام و کاشی نقش برجسته.
ب: شیوه ی دوم سبک آذری مربوط به دورهی تیموری به مرکزیت سمرقند با ویژگیهای زیر:
-1. ساخت ساقه (گلوگاه) بین فضای گنبد و گنبد خانه. -2. ایجاد سطوح ناصاف در تمامی بنا. 3. استفاده از تزئینات کاشی -معرق -موزاییک کاری
دورهی تیموری اوج معماری سبک آذری میباشد.
تفاوت سبك آذری با دوره سلجوقی
1. افزودن ارتفاع اطاقها و تالارها نسبت به اندازههای افقی آنها
2. بلندتر و باریکتر ساختن ایوانها
3. افزودن به بلندی ساختمانهای گنبددار
4. ایجاد شباهت و تجانس میان طرح گنبدها
5. پوشاندن گنبد با آجر یا سفال نیلی رنگ
6. باریک جلوهدادن جزئیات ساختمان
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,بررسی , معماری اسلامی ,سبك آذری , سبک ,معماری سنتی ,ایران ,ساخت بناهای سترگ و عظیم , , ساخت ایوان با پلان مستطیل شکل , , ایوان سازی , ,ساختمانهای گنبددار , ,4 ,
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 52قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت نمای ساختمان
بخشی از مطالب: نمای ساحتمان و طراحی نما، همواره کار سختی است. چرا که همواره ایجاد طرح جدید نیاز به خلاقیت و فکر کردن دارد.
در دنیای مدرن امروزی دیزاین نما برای ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار شده است و با توجه به اینکه نمای خارجی ساختمان روی ارزش مادی آن تاثیرگذار می باشد از این رو بهتر است شما در هنگام طراحی نما برای ساختمان های مسکونی و تجاری توجه لازم را داشته باشید.
نما:
نما در لغت نامه دهخدا به معنای صورت ظاهری هر چیزی، آنچه كه در معرض دید و برابرچشم است، آنچه از بیرون سوی دیده می شود، منظره خارجی بنا و عمارت، قسمت خارجی ساختمان و نماسازی، فن روسازی ساختمان و ساختن نمای عمارت است.
نمای هر ساختمان موثر در مجموعه شهری است كه در آن حضور دارد و این تاثیر را در بدنه خیابانها یا میدانها كه در آن قرار گرفته است می گذارد. اگر به نمای ساختمان واحدی، بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمانها فكر شود، همگونی نمای شهری در كلیت از بین میرود.
برای مثال در ساختمانهای كوتاه عریض، ابعاد عرضی غالب خواهد بود. در ساختمانهای بلند عناصر باریك برتری خود رانشان میدهند. در و پنجره و نعل درگاهها تاثیر خاصی در نما میگذارند. ناودانها، سایه بانها، پیش آمدگیهای سقف و بالكنها ایجاد سایه های خاصی بر روی نما میكنند.
نسبتهای هندسی نقش تعیین كننده ای در هماهنگ سازی ظاهر نما دارند. میتوان پنجره ها را در گروههای كوچكتر تركیب شده كه شكل مشخصی را ایجاد میكنند دسته بندی كرد. نــمــاهــــا مـی تـوانـنـد از نـظـر مـصـالـح نـیـز با یكدیگر متفاوت باشند. مصالح نما در رنگ، شكل، زبری و خـشـنـی نـمـا تاثـیـر می گذارد. مصالح بومی نشان میدهد كه نمـا مـربـوط بـه چـه منطقه ای است.
محدوده های افقی ساختمان عبارتند از نقطه اتصال به آسمان ( محدوده پایانی ساختمان) نقطه اتصال به زمین (محل نشستن ساختمان بر زمین) و پوشش ساختمان مثل بام و شیروانی. محدوده پایانی ساختمان باید معنای اتمام ساختمان را با خود داشته باشد و طبقه همكف ساختمان را با خود داشته باشد و طبقه همكف ساختمان باید مفهوم نشستن ساختمان بر زمین را برساند.
طراحی نمای ساختمان
نمای هر ساختمان در شكلدهی به مجموعه شهری كه در آن حضور دارد، موثر است. اگر به نمای یك ساختمان بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمانهای شهر توجه شود، همگونی نمای شهری در مجموع از بین میرود.
نمای شهری از مجموعه نماهای مشرف به فضای عمومی بهدست می آید. این نماها از جهتی همگن و از جهتی ناهمگن هستند. میتوانند همگن باشند چون با استفاده از زبانی مشترك روی بدنه اجزا شهر اجرا می شوند و اما از آنجا كه هر كدام از این فضاها به كمك این زبان، مقاصد و نیازهای خود را بیان میكند، ناهمگن هستند.
در واقع هر یك از نماها در شهر نشانه وضعیت اقتصادی و اجتماعی سازنده و نحوه تفكر و نگرش او به مسایل مختلف است.
نمای شهری در واقع تركیبی از اجزا متفاوت است كه بر اساس اتفاقاتی كه در خیابانها ومعابر میافتد شكل می گیرد..
عناصر پراهمیت درنما
ورودی یكی از عناصر حایز اهمیت نما در ساختمان است كه محل و اهمیت طراحی آن به شكل مستقیم نمایانگر نقش و عملكرد ساختمان است. در ورودی نشانه گذر از فضای عمومی خارجی به فضای خصوصی داخلی و یكی از مهم ترین عناصری است كه میتوان به عنوان نشانه ساختمان از آن نام برد.
آماده سازی سطح زیر كار برای نما سازی:
بسته به نمایی كه قرار است استفاده شود سطح زیر كار باید قبل از احداث نما، بند كشی، كرم بندی، شمشه گیری،...
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 26قیمت: 5300 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت موزه فرش تهران
بخشی از مطالب: موزهٔ فرش، یکی از موزههای استان تهران است. این موزه به دستور شهبانو فرح پهلوی ساخته شد و در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۶ به وسیله وی گشوده شد. این موزه در ضلع شمالی پارک لاله تهران واقع شدهاست. در این موزه فرشهای بسیار نفیس از سراسر ایران که حاصل کار هنرمندان مشهور میباشد به نمایش گذاشته شدهاست. تاریخچه:
دراوایل دهه ی پنجاه گروهی از متخصصان ومحققان فرش ایران پشنهاد احداث موزه ی فرش ایران را به مسئولین وقت دادند.
دلایل احداث:
-احداث و راه اندازی کارخانه های فرش ماشینی وسودجویی سرمایه دارن
-از بین بردن جنبه های فرهنگی-هنری این صنعت
-اتخاذ سیاستهای غلط در قبال پیشرفت تکنولوژی که باعث برهم خوردن اقتصاد بین خانه های روستایی که عمدتا تولیدکنندگان قالی بودندوهمچنین باعث تضعیف بازارهای بین المللی فرش ایران شد.
اهداف موزه: پژوهش در سوابق، تحولات و كیفیت تاریخی هنر و صنعت فرش، خاصه در ایران، گردآوری و خریداری نمونه انواع قالیهای دست بافت ایرانی و برگزاری نمایشگاههای موقت از فرش ایران و سایر نقاط جهان، از اهداف موزه به شمار میاید.
موزه ی فرش در سال 1340به صورت نا تمام به منظور گالری فرش ساخته شده و15سال به صورت متروکه ماندوسپس اوایل سال 55 ه.ق کار همراه با تغییرات کلی آغاز شد.
در حین عملیات ساخت گروهی مسئول جمع آوری فرشهای گوناکون از ایران وجهان شد.
بدین ترتیب نمایشگاه موزه فرش ایران در22بهمن 56 برای بازدید عموم گشایش یافت.
این موزه امروزه یکی از قویترین موزه های تخصصی جهان به لحاظ داشتن قالیهای متنوع ویکی از زیباترین موزه ها به لحاظ نوع معماری ساختمان محسوب میشود.
در محوطه ی فضای سبز موزه بنایی باشکل خاص بصورت دوجداردیواربدون سقف ساخته شده.
کامران دیبا ازمهندسین طراح موزه خود دراین باره می گوید:
ازعناصر جالب به کاررفته در فضای موزه طرح یک نمازخانه است که به قول یکی ازمعماران عرب خالصترین وساده ترین فرم مسجد است.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , موزه فرش , تهران , , ,معماران , فرم مسجد ,
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 30قیمت: 6700 تومان
تعدادمشاهده3
پاورپوینت محوطه سازی
بخشی از مطالب:
محوطه سازی به زبان ساده به نحوه به کارگیری و قرار دادن المان های مورد نیاز در یک فضا گفته می شود. برخی افراد گمان می کنند تعیین فضای سبز و جدول بندی, محوطه سازی نام دارد اما در واقع این مورد جزء ناچیزی از عملیات و پروژه های پیچیده محوطه سازی می باشد. در بحث محوطه سازی باید به ایمنی و استاندارد بودن آن نیز توجه داشت. فهرست : محوطه سازی مقدمه اماده سازی محوطه آماده سازی اولیه زهکشی تسطیح محوطه تعریف محوطه سازی تفاوت محوطه سازی با دیگر عملیات ساختمانی انتخاب خاک در محوطه سازی مصالح ساختمانی در محوطه سازی ساخت المانها در محوطه سازی آلاچیق در محوطه سازی آبنما در محوطه سازی برکه در محوطه سازی استخر در محوطه سازی نهر در محوطه سازی کف سازیها در محوطه سازی تاسیات برقی در محوطه سازی تاسیسات مکانیکی در محوطه سازی
مقدمه : در معماری سنتی ایران با وجود فضای سبز گسترده در روستاها و شهرها و علاوه بر باغها با درختان میوه که در فصول مختلف با رنگهای الوان چهرهای خیالانگیز و رؤیایی به محیط زیست میبخشید،بخش اعظم حیاط واحدهای مسکونی به فضای سبز و درختان میوه اختصاص مییافت. ساکنان خانه با عبور از این فضای پرطراوت احساس نشاط و سرزندگی کرده و با روحیه قویتری به انجام کار و فعالیتهای روزانه میپرداختند.حال چگونه است که با وجود افزایش جمعیت،فضاهای سبز به ویژه در شهرهای بزرگ کاهش یافته و حیاط واحدهای مسکونی نیز روز به روز خشکتر شده و فضای سبز آن محدود میشود؟ باوجود ضوابطی که قطع درختان داخل حیاط واحدهای مسکونی را ممنوع اعلام کرده،به دلیل مسامحه در اجرای این مقررات این درختان زنده و حیاتبخش با کوچکترین تنگنای مالکان به نفع ساختوساز بیشتر قربانی شده و مجوز قطع مییابند. اکنون در شهرهای بزرگ به ویژه تهران،حیاط در واحدهای مسکونی شمالی(واحدهایی که در شمال گذر قرار دارند) بطور عمده به مسیر آسفالته یا سنگفرش ورود ماشین به پارکینگ اختصاص مییابند و در بخش باقیمانده نیز غیر از جعبههای کوچک گل زینتی،اثری از فضای سبز و درختان توت و مو و خرمالو،که درختان مناسب و بومی این منطقه هستند،دیده نمیشود.در واحدهای جنوبی نیز وضع بهتر از واحدهای شمالی نیست و محوطه آنها اگر استعداد عبور شیبراه(رامپ)اتومبیل به پارکینگ نداشته باشند، حداکثر با سنگفرش و جعبههای کوچک گل زینتی و احیانا با باغچههایی با درختان کاج زینتی اشغال میشود.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,محوطه سازی , , , ,محوطه سازی , , ,زهکشی ,تسطیح محوطه , ,محوطه سازی , , ,آلاچیق در محوطه سازی ,آبنما در محوطه سازی ,برکه در محوطه سازی ,استخر در محوطه سازی ,نهر در محوطه سازی ,
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 38قیمت: 6700 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت مبلمان شهری بخشی از مطالب: شهر نشینی منبعث از هویت و فرهنگ شهروندان است به عبارتی مسئولان و برنامه ریزان شهری سعی می کنند تا با تأسی به آداب ، فرهنگ و هویت شهروندان فضاهای شهری خود را طراحی و زیبا سازی نمایند و این کار همان بحث مبلمان شهری است .انسان موجودی زیبا پسند است. بنابراین همیشه در پی طرح های زیبا و فضاهای مسحور کننده است . شهرها را به زیبائی طراحی می کند و از فناوریهای پیشرفته در زمینه های نور ، صدا ، و سایر جلوه های بصری برای زیبا تر شدن آنها استفاده می کند تا احساس آرامش بیشتری در شهروندان ایجاد نماید . فهرست : مبلمان شهری تقسیم بندی عناصر مبلمان شهری پیشینه ی مبلمان شهری در ایران اصطلاحات رایج برنامه ریزی و فضای شهری تجهیزات زیبا سازی تعریف مبلمان شهری تجهیزات ایمنی و آسایش شهری تجهیزات زیبا سازی فضای شهری لزوم توجه به مبلمان شهری اهداف طراحی مبلمان شهری رویکرد روند طراحی در مبلمان شهری
مقدمه : مبلمان شهری به مجموعه وسیعی از وسایل ؛ اشیاء ؛ دستگاه ها ؛ نماد ها و عناصری گفته می شود که چون در شهر و خیابان و در کل در فضای باز نصب شده اند و استفاده عمومی دارند به این اصطلاح معروف شده اند . به عبارت دیگر عناصری مانند : نیمکت ها ؛ ایستگاه های اتوبوس ؛ علایم ؛ منابع نوری ؛ صندوق های پستی ؛ سطل های زباله و..... که برای راحتی ؛ آسایش و زیبایی بیشتر ؛ ارایه اطلاعات ؛ کنترل حرکت ؛ ایجاد امنیت و رفاه شهروندان در فضاهای شهری قرار داده شده اند ؛ مبلمان شهری نام دارد
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت معماری اهرام ثلاثه مصر
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 30قیمت: 6700 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت معماری اهرام ثلاثه مصر
بخشی از مطالب: معماری مصری سرگذشت اسرار و نبوغ معماران این سرزمین باستانی در طول تاریخ بوده است که به خلق شاهکارهای منحصربه فردی منجر شده است. برای حدود 10 هزار سال، دره نیل جایگاه یکی از بانفوذترین و باشکوهترین تمدنهای عصر خود بود. حتی امروزه هم برخی از آثار به جا مانده از این تمدن کهن همچون اهرام و ابوالهول در زمره مشهورترین و شگفتانگیزترین بناهای تاریخی جهان محسوب میشوند. مصر گنجینه آثار معماری است که در نوع خود نظیر ندارد. فهرست : معماری اهرام ثلاثه مصر مقدمه معماری مصر اولین هرم چگونگی ساخت اهرام فرایند ساخت هرم فلسفه ساخت اهرام مصر اهرام ثلاثه مصر هرم خوفو هرم منکورع ابوالهول نتایج آزمایش های انجام شده در اهرام
مقدمه : معماری مصری سرگذشت اسرار و نبوغ معماران این سرزمین باستانی در طول تاریخ بوده است که به خلق شاهکارهای منحصربه فردی منجر شده است. برای حدود 10 هزار سال، دره نیل جایگاه یکی از بانفوذترین و باشکوهترین تمدنهای عصر خود بود. حتی امروزه هم برخی از آثار به جا مانده از این تمدن کهن همچون اهرام و ابوالهول در زمره مشهورترین و شگفتانگیزترین بناهای تاریخی جهان محسوب میشوند. مصر گنجینه آثار معماری است که در نوع خود نظیر ندارد. آثار معماری به جا مانده از تمدن مصر باستان با توجه به مصالحی که در ساخت آنها به کار رفته است به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند. دسته نخست بناهایی هستند که مصالح به کار رفته در آنها آجر نپخته بوده است. از این نوع آجر در ساخت خانههای مصری در طول تمدنهای فراعنه، یونانی، قبطی و اسلامی استفاده میشده است و امروزه در ساخت خانههای روستایی کاربرد دارد. نوع دوم معماری سنگی است. مصر از ذخیره غنی معادن سنگهایی نظیر بازالت، آهک، مرمر و گرانیت برخوردار بود. بهرهبرداری از معادن سنگ زیر نظر دولت انجام میگرفت. این امر از یک طرف به دلیل اهمیت پروژههای ساختمانی در آن زمان بود از طرف دیگر کارگران تا اتمام کار مجبور بودند در مجاورت معدن سنگی که بنای مورد نظر باید با آن شکل میگرفت، زندگی کنند در نتیجه حراست از مصالح با ارزش این بناها مهم شمرده میشد. در این مطلب در مورد ناگفته های معماری اهرام ثلاثه مصر بحث میشود ...
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت ,معماری ,اهرام ,ثلاثه مصر , , , ,معماری مصری , ,معماری اهرام ثلاثه مصر , , ساخت اهرام ,فرایند ساخت هرم ,فلسفه ساخت اهرام مصر ,اهرام ثلاثه مصر ,هرم خوفو ,هرم منکورع ,ابوالهول , ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت آشنایی با سبک های معماری جهان و ایران
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 31قیمت: 7700 تومان
تعدادمشاهده3
پاورپوینت آشنایی با سبک های معماری جهان و ایران
بخشی از مطالب:
معماری کلاسیک گونهای از معماری است که از عناصر برگرفته از معماری دوران کلاسیک روم و یونان تشکیل شدهاست. سبکهای معماری زیادی از معماری کلاسیک الهام گرفتهاند و این مسئله باعث شکلگیری باززنده سازیهایی مثل معماری نئوکلاسیک از میانه قرن ۱۹ و باززندهسازی یونانی قرن ۲۰ شد. فهرست : آشنایی با سبک های معماری جهان انواع سبک های معماری معماری کلاسیک معماری گوتیک معماری باروک معماری روکوکو معماری ایران ویژگیهای معماری ایرانی معماری اسلامی ویژگی معماری اسلامی معماری چینی خصوصیات معماری چین معماری هندی مدرنیسم معماری مدرن آشنایی با سبک های معماری ایران معرفی شیوه خراسانی: ویژگی های سبک خراسانی معرفی شیوه رازی معرفی شیوه آذری معرفی شیوه اصفهانی
مقدمه : تمامی بررسیها و کاوشهای باستانشناسی حکایت از آن دارد که سابقه معماری ایران به حدود هزاره هفتم قبل از میلاد میرسد. از آن زمان تا کنون پیوسته این هنر در ارتباط با مسائل گوناگون، بویژه علل مذهبی، توسعه و تکامل یافتهاست. معماری ایران دارای ویژگیهایی است که در مقایسه با معماری کشورهای دیگر جهان از ارزشی ویژه برخوردار است: ویژگیهایی چون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوانهای رفیع، ستونهای بلند و بالاخره تزئینات گوناگون که هریک در عین سادگی معرف شکوه معماری ایران است.
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت آشنایی با , سبک های ,معماری جهان و ایران , , , ,معماری کلاسیک , معماری , معماری دوران کلاسیک روم و یونان , ,معماری کلاسیک ,معماری گوتیک ,معماری باروک ,معماری روکوکو ,معماری ایران , , ,معماری اسلامی , , ,معماری چینی ,
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 10قیمت: 19500 تومان
تعدادمشاهده2
پلان معماری مدرسه طرح سه بخشی از مطالب:
یادگیری بخش مهمی از زندگی هر فرد است حتی زمانی که به آن فکر نمی کنیم به طور نا خودآگاه برایمان اتفاق می افتد در واقع یادگیری در طول روزمرگی های زندگی در گذر حوادث روزانه، صحبت با دیگران و.. در مغز پدید می آید. اما امروزه نحوه آموزش به دلیل مطالعه بر رفتار و فرآیندهای ذهنی متفاوت گردیده و در حوزه های روانشناختی تاکید بر آموزش موثر و لذت بخش می باشد. راحی معماری و نقشه ها و محاسبات مربوط یه سازه ساختمان در حیطه وظایف و تخصص مهندسین معماری و عمران بوده ، منتها باید توجه داشت که شناخت و اشنایی کامل نقشه های معماری و عمران هر ساختمان برای مهندسین تاسیسات و برق امری ضروری می باشد . در این بخش با قرار دادن نقشه های معماری و سازه ساختمان های مختلف مسکونی و تجاری سعی در اشنایی بیشتر مهندسین تاسیسات و برق با چگونگی طراحی بر روی این دست نقشه ها را داریم.
در این پست پلان های معماری یک به همراه کلیه جزئیات برای دانلود قرار داده شده است. فایل قرار داده شده شامل جزئیات زیر می شود: - پلان معماری - پلان چیدمان معماری - پلان موقعیت - دتایل درب های تیپ - دتایل پنچره ها - دتایل سطوح به همراه برش ها - پلان بام - پلان نمای رستوران - پلان سقف کاذب
تاریخ ایجاد30/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 24قیمت: 4300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت سبک رازی
بخشی از مطالب: سبک رازی در واقع از شمال ایران آغاز شدهاست اما بیشتر در ری و راز توسعه یافت. این شیوه متنوعترین شیوهٔ معماری اسلامی ایران است که در آن سعی شده از دقتی که شیوهٔ خراسانی دارد و شکوهی که شیوهٔ پارتی دارد، همزمان استفاده شود و ساختمانهایی با کارکردهای گوناگون ایجاد شود. شیوه رازی، شیوهای در معماری ایرانی است که مربوط به سده پنجم تا آغاز سده هفتم (سامانیان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان) است. معماری این دوره را میتوان مجموعهای از تمام معماریهای گذشته ایران دانست در این زمان بود که ادبیات ایران نیز زنده گشت و فردوسی شاهنامه را برای ایرانیان به جا گذاشت که یکی از پر افتخارترین آثار ادبی ایران است. معماری نیز در این دوره با نغز کاری پارسی، شکوه و عظمت پارتی و ریزه کاری خراسانی همراه بود.[۱]. اغاز کار این شیوه هر چند از شمال ایران بوده,اما در شهر ری پا گرفته است. و بهترین ساختمانهادر ان شهر ساخته شده اندگرچه در پی غارت شهر بدست محمود غزنوی از میان رفته اند. این شیوه از زمان زیاریان آغاز و در زمانهای (ال بویه،سلجوقیان، اتابکان، خوارزمشاهیان) پی گرفته میشود. توضیح این نکته لازم است که در پایان شیوه خراسانی بناهایی داریم که بیشتر به شیوه رازی میخورد.(بنای مقبره امیر اسماعیل سامانی،مزار ارسلان جاذب،مناره ایاز) با وجود اشتراک زمانی با شیوه خراسانیان، بناهای نخستین بر شیوه رازی اند.[۲] محمدکریم پیرنیا در مقاله «سبک شناسی معماری ایران» (۱۳۴۷) سبکهای معماری را به زادگاههای آنها نسبت داده و از «سبک رازی» نام میبرد.[۳] معماری در این دوره مشخصات معماری گذشته را در کاربریهای جدید به کار برد. در این دوره با فراوانیهای انواع معماری روبرو هستیم که در آنها از معماریهای قبل از اسلام الگو گرفته شده و ساخته گردیدهاند. درواقع با تشکیل حکومت سامانیان در شرق امپراطوری اعراب، اولین حکومت نیمه مستقل ایرانی تشکیل شد حکومت طولانی و نسبتا طولانی این دولت باعث شد نهضتی آغاز شود که به درستی از سوی بسیاری از محققین به عنوان تجدید خیات علمی و ادبی ایران دوره اسلامی نامگذاری شدهاست که در حدود چهار قرن که با دولت سامانیان آغاز و حضیض آن با دولت خوارزمشاهیان است.[۴] علت وقوع چنین نهضتی را که حدود چهار قرن قبل از این در در چین آغاز شد و چهار قرن بعد از افول آن در اروپا تحت رنسانس آغاز شد را مورخین و جامعه شناسان چنین متذکر شدهاند[۵]:
گنبد سرخ در مراغه به هم ریختن نظام کاستی و جایگزین شدن جهان بینی اسلامی به جای تقسیم ارثی و اجتماعی کار، موقعیت اجتماعی و روابط ناش از آنها آمیخته شدن تمدنها متفاوت، یونانی و مصری از یک سو و هندی و ایرانی از سوی دیگر در معجونی از فرهنگها محلی از بلخ تا اندلس چونماده خام در تفکر و جهان بینی اسلامی به هم جوش میخورد و تمدن و هنر اسلامی را پایه گذاری میکند و تمدن و هنری که بنا به مورد خاص و به ویژه در ایران سبب تجدید حیاط علمی و ادبی و هنری و رجوع به سنتها و رفتارهای کهن میگردد. اختراع کاغذ در چین و رسیدن آن در قرن اول هجری قمری به سمرقند که موجب تکوین و تکثیر نظریههای گردید امکان برخورد آزاد عقاید مختلف با یکدیگر بخصوصو در قرن دوم هجری قمری و نظریه پردازیهایی که در همه زمینهها، علی رغم ستیزهای عقیدتی وجود میداشت. که شاید بتوان چنین گفت که در این دوره، در سر هوای بازگرداندن ایران به قدرت ساسانی را داشتندکه سعی بر آن داشتند که در معماری که در این دوران به جا میگذاشتند در واقع اشکال و ترکیبات هندسی بنا برای بیان قدرت و بقا به کار گرفته شود و نهایت سعی را در ایجاد ارزشهای شکلی ماندگار و بی نظیر به عمل میآوردند
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,سبک ,رازی , , ,معماری اسلامی ایران , شیوهٔ خراسانی , ,گنبد سرخ در مراغه ,
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مواد و مصالح عایق كاری صوتی ساختمان ها
تاریخ ایجاد28/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 34قیمت: 6700 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت مواد و مصالح عایق كاری صوتی ساختمان ها بخشی از مطالب:
مصالح آکوستیکی در عایق صوتی ساختمان، مصالحی هستند که به منظور مقابله با سر و صدای مزاحم در ساختمان به کار میروند. سر و صدای خارج از ساختمان روز به روز در حال افزایش است. مصالح ساختمانی جدید و روشهای نوین ساخت و ساز میتوانند به حل مشکل کمک نمایند. اندودهای صاف (لیسهای) تا ۹۸٪ از اصواتی را که با آنها برخورد میکنند، منعکس میسازند. تیغههای جدا کننده پلاستیکی و گچی نازک، سبب انتقال سر و صدا از اطاقی به اطاق دیگر میشوند. فهرست : مواد و مصالح عایق كاری صوتی ساختمان ها مقدمه انواع عایق صوتی : ممنوع یا مجازبودن عایقهای پلی استایرن پشم شیشه کف شیشه عایق پشم بندی سنگ پشم فله دیوار های پوششی کناف عایق صوتی سربی کاشی و صفحات ساختهشده از فیبرهای سلولوزی کاشیهای ساختهشده از فیبر های معدنی تایلهای ساخته شده از فیبرهای معدنی کاشیهای فلزی سوراخ دار اندود های آگوستیکی ویژگیها و حداقل حدود قابل قبول توصیههای برای انتخاب مصالح هماهنگ با طراحی پایدار شیشه و عایق صوت
مقدمه : زندگی امروزی مملو از سرو صدای ناخواسته است که در داخل و یا خارج ساختمان تولید میشوند و گاهی موجب آزار شنونده میگردد. اندودهای لیسهای تا 98 درصد از انرژی صوتی را که با آنها برخود میکنند منعکس میسازند، تیغههای جداکننده گچی نازک سبب انتقال سرو صدا از اطاقی به اطاق دیگر میشوند. با گسترش آپارتماننشینی این مشکل افزایش مییابد. مصالح ساختمانی جدید و روش های نوین ساخت و ساز میتوانند این مشکل را کاهش دهند. در انتخاب مصالح به منظور کنترل سر و صدا، طرح ساختمان دوجنبه متفاوت صوت را باید در نظر بگیرید : اول جذب صوت و بعد انتقال آن. مصالحی جاذب سر و صدا هستند ممکن است به آسانی صدا را از محلی به محل دیگر عبور دهند و مصالحی که در برابر عبور صوت از میان دیوار ها و سقف پایداری می کنند، میتوانند موجب ایجاد پدیدههای آزار دهنده انعکاس و پژواک شوند. در این تحقیق انواع عایق صوتی را بررسی کنیم.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت مرمت و حفاظت بناهای تاریخی خانه اسدی قزوین
تاریخ ایجاد28/10/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 172قیمت: 24500 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت مرمت و حفاظت بناهای تاریخی خانه اسدی قزوین
بخشی از مطالب:
یکی از بناهای تاریخی شهر قزوین که قدمت آن به دوره قاجاریه برمیگردد خانه اسدی است.این بنا متعلق به یکی از تجار بزرگ شهر قزوین، به نام ” حاج علی اصغر اسدی” است. این خانه از دو حیاط مجزا با تناسبات مستطیل و نگینی تشکیل شده و ۵۰۲ متر مربع عرصه و۶۵۰ متر مربع اعیانی دارد. هشتی ورودی آن مزین به رسمی بندی است. فضاهای خانه تناسبات معماری خانه های سنگی قزوین را دارا می باشد.
فهرست
طرح شماتیک فهرست
طرح مرمت واحیاء خانه اسدیها
شناخت
شناخت قزوین
شناخت خانه اسدیها
آسیب شناسی
آسیب نگاری
آسیب شناسی
شناخت قزوین
1- جغرافیای طبیعی
موقعیت جغرافیایی
پوشش گیاهی
بارندگی
رودها
قناتها
زلزله ها
منابع و نیروی انسانی
جمعیت
2- شاخت تاریخی قزوین
نام قزوین و ریشه های آن
دروازه های قزوین
شناخت خانه اسدیها
1- اقسام فضایی
1/1- فضای زندگی
طبقه همکف
طبقه اول
1/2- فضای ارتباطی
طبقه همکف
طبقه اول
زیرزمین
1/3- فضای خدمات
طبقه همکف
طبقه اول
زیرزمین
2- انتظام فضایی
محورها
انتظام فضای باز وبسته
تراکم ومساحت ها
3- شناخت خانه اسدیها
3/1- عناصر کالبدی
ورودی
پی ها
سقف ها
دیوارها
پله ها
کف ها
دروپنجره ها
تزئینات
عناصر کالبدی
1-ورودی
2-پی ها
3-سقف ها
تالار
دالان
زیرزمین
طبقه اول
4- دیوار ها
تالار
دالان
حیاط
5- پله ها
حیاط
زیرزمین
طبقه اول
قسمت مسکونی
6- کف ها
هشتی
تالار
حیاط
زیر زمین
7- در وپنجره ها
8- تزئینات
خنچه پوش ها
ارسی ها
آئینه کاریها
گچبریها
کلمات کلیدی مرتبط: , ,پاورپوینت ,مرمت و ,حفاظت ,بناهای تاریخی , خانه اسدی ,قزوین , , , , ,طرح مرمت واحیاء خانه اسدیها , , , ,آسیب شناسی , , ,